Ładowanie Wydarzenia
wydarzenie już minęło.
W weekend 21-23.04 odbędzie się nietypowy – kulinarny – Czwartek Klubowy.
Ewelina Marmulewicz i Maciek Wesołowski zapraszają na wspólne gotowanie w klimacie głównie Ameryki Południowej. Odwiedzimy: Stany Zjednoczone Ameryki, Meksyk, Karaiby, Ekwador, Peru, Brazylię, kraje Europy: Hiszpanię, Portugalię i Maltę. Będzie trochę teorii, ale przede wszystkim praktyka i
degustacja.

[separator style_type=”single|dashed” top_margin=”” bottom_margin=”30″ sep_color=”” icon=”fa-anchor” width=”” class=”” id=””][one_half last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””]


Ewelina i Maciek odwiedzili wiele ciekawych miejsc i wszędzie gdzie podróżowali szczególną uwagę zwracali na miejscową kuchnię. Próbowali, degustowali, a potem najciekawsze potrawy nauczyli się przyrządzać samodzielnie i tą wiedzą chcą się z nami podzielić.
Skorzystajmy z tej niepowtarzalnej okazji! Tym bardziej, że kuchnia karaibska, peruwiańska lub ekwadorska jest u nas praktycznie nieznana. Tymczasem potrawy można bardzo łatwo przyrządzić samodzielnie przy wykorzystaniu dostępnych w Polsce składników, nadając im oryginalny smak i charakter.

[/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][tagline_box backgroundcolor=”description=” shadow=”yes” shadowopacity=”0.6″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”right” content_alignment=”left” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Szczegóły:” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Weekend spędzimy w Borzygniewie (40km od Wrocławia, nad Zalewem Mietkowskim), gdzie mamy wynajęty domek z dostępem do w pełni wyposażonej kuchni.
Proszę o szybkie zgłaszanie udziału, ilość miejsc ograniczona.
Koszt 100zł (za 2 noclegi) + składka na zaopatrzenie kuchni.

Chęć udziału proszę zgłaszać do
Ani Dobrzańskaj (ania@amsnet.pl, tel. 503772114)[/tagline_box][/one_half]

DEKLARACJA CZŁONKOWSKA
 

Napisz do nas

Jeżeli chcesz się podzielić swoimi wspomnieniami z rejsu lub innej ciekawej wyprawy, to prosimy o maila z opisem i zdjęciami na adres kontak@jachtklub.wroclaw.pl

Kategorie

SZKOLENIE SRC

 
 
Przejdź do góry